top of page

Conferința de Lansare „Trecut. Prezent. Viitor.”


În contextul Conferinței de Lansare a Proiectului Cultural-Educațional „Trecut. Prezent. Viitor.” găzduit în Sala Festivă a Liceului de Arte „Sigismund Toduță”, la data de 29 ianuarie 2016, echipa proiectului a rămas plăcut surprinsă de un număr mare de persoane interesate de acest eveniment. De asemenea, echipa s-a simțit onorată să aibă ca public persoane importante din domeniul cultural-educațional printre care amintim pe Doamna Inspector Prof. Dr. Adriana Popa, Doamna Laura Chinci din partea Primăriei Deva, Doamna Izabela Hașa din partea Teatrului de Artă Deva, Preot Radu Trifon din partea Episcopiei Devei și Hunedoarei, Domnul Director Executiv Mircea Brândușa din partea Direcției Județene pentru Cultură, Doamna Președinte Livia Oros din partea Asociației „Liviu Oros”, Președinte Prof. Gelu Onțanu-Crăciun din partea Asociației Culturale „Musica Divina”, Conf. Univ. Dr. Letiția Muntean din partea Universității 1 Decembrie 1918 din Alba-Iulia.

„Arta este un fenomen anacronic, cu rădăcini puternice în trecut, cu noanţe impresionante în prezent şi, probabil, cu transformări inimaginabile în viitor, de aceea este foarte greu să găseşti limite în acest domeniu.” argumentează în deschiderea Conferinței de Lansare doamna profesoară Ligia Lac, unul dintre inițiatorii proiectului. Urmată mai apoi de cel de-al doilea inițiator al proiectului, doamna profesoară Lenuța Armean care a prezentat scopul, obiectivele și partenerii de proiect.

Continuarea conferinței a fost constituită din prezentarea activităților ce urmează să aibă loc în cadrul proiectului, prezentate de către un număr impresionant de profesori din diferite specialități printre care amintim de prof. Alexandru Murar, prof. Amina Mitrofan, prof. Luiza Găluţ, prof. Corina Popa, prof. Andreea Lupu, prof. Luminiţa Furdean, Prof. Ana Iancu.

În aplauzele publicului, finalul conferinței a fost încântat de un Recital oferit de trei elevi excepţionali ai Liceului de Artă „Sigismund Toduță”: elevul Mircea Logojan, cl. IX Muzică, Anuțoiu Ana Teodora, cl. VIII Muzică și Pal Ane Mari, cl. XI Muzică.

D.B.

Coordonatorii proiectului:

Director, prof. Gheorghe Ioan Mihuţ;

Director adjunct, prof. Ovidiu Demea;

Director adjunct, prof. Alina Suciu;

Coordonator de proiecte şi programe educative: prof. Adriana Fodor.

Pentru mai multe imagini, click aici sau în „Galerii Foto”

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page